Image

AVANTAJELE PROGRAMULUI DE LOIALITATE:

Ai ocazia sa faci parte dintr-o comunitate sustenabila de sustinatori ai rugby-ului!
Contribui activ la dezvoltarea rugby-ului romanesc!
Ai acces la discounturi si promotii oferite de comerciantii parteneri la nivel national!

CUM FUNCTIONEAZA?

“Comunitatea R.C.G.H.” recompenseaza orice persoana fizica ce se alatura programului si care alege sa sponsorizeze echipa Rugby Club Gura Humorului - una din putinele echipe de rugby private din tara.
Iti rasplatim implicarea si loialitatea de care dai dovada fata de dezvoltarea rugby-ului prin acordarea de beneficii (coduri de reducere sau vouchere) sub forma unui card de loialitate
Beneficiile (codurile de reducere) sunt personalizate in functie de nivelul de loialitate realizat.

DESCOPERA BENEFICIILE INSCRIERE IN COMUNITATE


Participarea la acest program presupune acceptarea prevederilor prezentului Regulament. Regulamentul programului poate fi consultat aici.

Intrebari frecvente

Q & A

A: „Comunitatea R.C.G.H.” se adreseaza unei anumite categorii de sustinatori ai rugby-ului humorean si permite participantilor sa obtina beneficii si reduceri (de tipul vouchere/coduri de reducere, produse sau servicii cadou) pentru cumparaturile efectuate de acestia la Comerciantii parteneri inrolati in Program, sub forma unui card de loialitate si/sau vouchere.
A: Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia unui card de loialitate este sa completezi formularul de inscriere in cadrul programului (aici formular inscriere), sa alegi cardul care ti se potriveste si sa urmezi pasii mentionati.
A: Lista indicativa a Comerciantilor parteneri inrolati in Programul de loialitate este publicata si actualizata periodic pe www.rugbygh.com/comunitate.
A: Modalitatea de utilizare a beneficiilor si reducerilor este reglementata de catre fiecare Comerciant in parte. Dupa inrolarea in Program, fiecare participant va primi cardul de loialitate, descrierea beneficiilor si reducerilor pentru fiecare comerciant in parte si modalitatea de acordare/atribuire.
A: Cardul de loialitate se primeste prin posta sau curierat, la adresa indicata in formularul de inscriere, in termen de maxim 15 zile de la confirmarea inrolarii in Program.
A: Beneficiile pot fi valorificate pe o perioada de 12 luni calendaristice.
A: Da, calitatea de membru este personala si este asociata cardului de loialitate detinut.
A: Majoritatea beneficiilor si reducerilor pot fi utilizate ori de cate ori este necesar pe parcursul perioadei de valabilitate si anume 12 luni. Exceptie fac voucherele de reduceri, care pot fi utilizare o singura data.